De 5 W’s van Pension is fun!

Onze nieuwe website heet Pension is fun! en daar hoort een woordje uitleg bij. Na enkele weken/maanden brainstormen met de nodige meningsverschillen, knopen doorhakken en het in praktijk omzetten, kwamen we tot een nieuwe huisstijl én een gloednieuwe website.

Een paar vragen? Wij zijn voorbereid!

Wie?

Pensiontheker bestaat uit een team van pensioencoaches. Bij pensioencoach denk je misschien aan je vroegere leerkracht wiskunde (inclusief stoffige trui en bril met dubbele beglazing). We kunnen je geruststellen, een Pensiontheker pensioencoach is geen van deze dingen. Wij zijn een enthousiast team met Pensionthekerspirit! Tijdens onze teamdagen zit de sfeer altijd goed en proberen we pension is fun! alle eer aan te doen, want het één hoeft het ander niet uit te sluiten.

Wat?

Pension is fun! is een initiatief van Pensiontheker waarmee we op een duidelijke, hapklare en als het kan ook leuke manier willen informeren over pensioen. We zijn dus niet van naam veranderd. We werden enkel keer op keer geconfronteerd met het saaie imago dat pensioen heeft. Onterecht! Want het is interessante en vooral belangrijke materie om je toekomst te verzekeren.

Waar?

Onze hoofdzetel is gevestigd in Zwijndrecht, maar de meeste van onze pensioencoaches zitten verspreid over verschillende projecten in Vlaanderen en Brussel.

Wanneer?

Bij pensioen denk je misschien enkel aan de toekomst, maar ook vandaag bestaan er zoveel (fiscale) voordelen die verbonden zijn met pensioensparen. Daarnaast staan we niet altijd stil bij het feit dat de beslissingen die we vandaag nemen tijdens onze loopbaan een impact hebben op onze toekomst én ons pensioen. De tijd is met andere woorden nu rijp om je pensioenplan op te starten of te optimaliseren. We hopen dat je via onze nieuwe website je weg naar een goed pensioenplan nog sneller en gemakkelijker vindt. En dat je ook zelf op ontdekking gaat in ons leercentrum, waar je op elk moment van de dag al het eerste antwoord op je pensioen gerelateerde vraag kan vinden.

Waarom?

De belangrijkste vraag misschien, waarom een nieuwe website en huisstijl? Het antwoord is eenvoudig: doorheen de jaren is Pensiontheker enorm gegroeid en veranderd. Het team evolueerde mee en het werd tijd om even stil te staan en rond te kijken. We kwamen toen tot de vaststelling dat ons bedrijf niet uitstraalde wie we echt waren. Met de lancering van Pension is fun! valt alles mooi op zijn plaats en hopen wij een nog betere dienstverlening te kunnen bieden.

En nu is het aan jou om de website te ontdekken!

Toch nog vragen of bedenkingen? Stuur gerust een mailtje naar info@pensiontheker.be .