Over ons.

Pension is fun! is een initiatief van Pensiontheker. Het is geboren uit de nood aan hapklare en verstaanbare informatie over pensioen. Pensiontheker heeft zich over de jaren heen ontpopt tot pensioenexpert voor zelfstandigen en accountants en daarnaast ook als sterk groeiend consultancybedrijf voor verzekeringsmaatschappijen.

In beide soorten dienstverlening zagen we het groeiend belang van kwaliteitsvol advies in mensentaal. Pensioen maakt (en binnenkort nog meer) een belangrijk deel uit van ons leven. Geen tijd dus om rond te pot te draaien. We stellen je graag voor aan onze pensioencoaches die dit vandaag mogelijk maken.

Team.

 • Pensioencoach voor zelfstandigen & accountants

  Jan.

  “Advies verlenen en opleiding geven zijn me op het lijf geschreven. Zo zorg ik voor de ondersteuning van accountants en hun medewerkers. Samen met hen zoek ik steeds de beste oplossing voor de klant.”

 • Pensioencoach voor zelfstandigen & accountants

  Fen.

  “Mensen helpen daar haal ik mijn voldoening uit. Dit is wat ik als pensioencoach dagelijks mag doen bij Pensiontheker. Ik adviseer onze zelfstandige klanten in al hun vragen en volg hun dossiers van A tot Z op.”

 • Zaakvoerder

  Jeroen.

  “Pensiontheker neerzetten als een menselijk bedrijf, met open dialoog en duidelijke waarden, daar werken we elke dag aan. De inzet en het enthousiasme van ons team zijn hier van onschatbare waarde.”

 • HR-verantwoordelijke

  Marijke.

  “Onze pensioencoaches zijn essentieel voor ons bedrijf. Als people manager kan ik hen écht centraal zetten. Ik zie onze medewerkers groeien tot sterkere mensen binnen een enthousiast en gedreven team. Wat een voorrecht!”

 • Communicatie -en eventverantwoordelijke

  Axelle.

  “Communiceren is mijn favoriete bezigheid! Dat doe ik dan ook iedere dag voor Pensiontheker. Ik zorg ook dat onze (team)evenementen tot in de puntjes verzorgd zijn.”

Jobs.

 • Flying Pensioencoach.

  Vliegen, niet in de letterlijke zin van het woord. Maar bij ons is stilzitten niet aan de orde. Zoek je een job waar jij je kan ontplooien? Waarbij je de klanten centraal kan stellen en echt een service kan bieden? Zoek je een werkgever die luistert naar jouw ideeën? Dan ben jij misschien onze geknipte kandidaat!

Benieuwd naar je eigen pensioen?

Bereken met onze tool, je pensioenleeftijd en maak een schatting van je pensioen.