Kers(t) op de taart van PT For Good 2018? Onze actie voor De Warmste Week!

Het is weer zover: Vlaanderen warmt op en ook Pensiontheker organiseert opnieuw een actie voor Music For Life. Dit jaar geen Brunch For Life, maar wel Kerstkaarten For Life ten voordele van de NAH Liga.

Waarom de NAH Liga?

Zoals steeds laten we de goede doelen vanuit onze medewerkers komen omdat we ook belang hechten aan het persoonlijke verhaal achter het goede doel. We kregen veel respons en ieder goed doel werd kort voorgesteld op onze laatste teamdag. Daar kreeg iedereen meteen de kans om zijn voorkeur bekend te maken. Deze ging uit naar de NAH Liga. Terecht ook, ze maken als overkoepelende netwerkorganisatie rechtstreeks en onrechtstreeks een verschil in het leven van mensen met NAH. Ze organiseren onder meer praatgroepen, zorgen mee voor de sensibilisering rond NAH en steunen ook het wetenschappelijk onderzoek.

Waarom Kerstkaarten For Life?

Back to basics! Wie vindt het niet fijn om een kerstkaartje te ontvangen van familie of vrienden? Maak iemand gelukkig met een klein gebaar en steun er ook nog de NAH Liga mee. Ze werden ook speciaal ontworpen voor onze actie en zijn dus helemaal origineel.

Voor zij die teleurgesteld zijn dat er dit jaar geen brunch was, niet getreurd. Als alles goed gaat, organiseren we in de lente van 2019 opnieuw een brunch voor het goede doel.

Wat bracht Pensiontheker For Good nog dit jaar?

Onze warme actie is ieder jaar de kers op de taart voor Pensiontheker For Good, maar we steunden dit jaar ook al Kris (zaakvoerder van Konsilanto) die de Marathon Des Sables liep ten voordele van Spierziekten Vlaanderen vzw.

Steun jij ook graag onze warme actie ten voordele van de NAH Liga? De kaartjes worden verkocht in pakketjes van 3 voor 9 euro. Bestellen kan via info@pensiontheker.be!