Welkom in ons team, Kelly!

Deze week is er een nieuwe pensioencoach opgestart bij Pensiontheker. Kelly is 25 jaar en sinds kort verhuisd naar een appartementje in Mechelen. Voor ze bij Pensiontheker terecht kwam heeft ze haar hele studiecarrière gewijd aan dieren. Naast haar eigen katten en hond is ze dan ook helemaal in de ban van dolfijnen en walvissen. In haar vrije tijd kan je haar, samen met haar zus, ook geregeld op de dansvloer vinden waar ze haar beste afro dansmoves bovenhaalt.

Tijd voor enkele vragen over haar eerste week bij Pensiontheker!

 

Waarom heb je voor Pensiontheker gekozen?

Tijdens mijn sollicitatiegesprek voelde ik meteen een goede en vrolijke sfeer. De openheid van het gesprek stelde me gerust en sprak me aan. Ik had ook, desondanks het feit dat ik geen kennis had van pensioen, zin om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen. Ik ben dus ook heel gelukkig dat Pensiontheker mij deze kans geboden heeft!

Hoe waren je eerste dagen bij Pensiontheker?

Heel fijn! Er heerst een rustgevende en leuke sfeer op kantoor. Mijn opleiding met Fen verliep ook heel aangenaam en vlot. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd waardoor ik op korte tijd veel heb bijgeleerd.

Wat heb je dan geleerd?

Verzekeringen en pensioen zijn een hele nieuwe wereld voor mij. Pensioensparen was iets waar ik al van gehoord had, zonder echt te weten wat het allemaal inhoudt. Ik heb nu geleerd dat er meerdere pensioenpijlers zijn waarbinnen je aan pensioen kan doen. Ik heb ook in grote lijnen geleerd hoe deze pijlers juist in elkaar zitten. Heel interessante materie, ben benieuwd om dit in de praktijk om te zetten op mijn eerste project!

Pensiontheker in één woord?

Voor mij persoonlijk: geruststellend!

Bedankt Kelly voor dit fijne gesprek! We wensen je alvast veel succes met je verdere carrière bij Pensiontheker.